Zdroj: http://sachy.hlinsko.cz/./aktuality/planovane-akce  •  Vydáno: 5.5.2022 5:00  •  Autor: Jana Indrová

Plánované akce pro mládež i dospělé na květen /červen - prosím o reakce na mail, telefon nebo sem do komentářů

2. turnaj KSDŽ - 7.5.2022 - Polička - propozice jsou zde, auto beru já a p. Machovcová, s sebou oddílové tričko, podsedák (kdo potřebuje), jídlo, pití, přezůvky. Odjezd v 8.00 od Lidlu. Přihlášeni jsou Martin, Pavel, Kája, Ema, Kuba Ž., Tomáš D., Vojta M., Tomáš S.

5. kvalifikace HD 10-16 - 14.5.2022 - Pardubice - pro děti 2007 a ml., propozice jsou zde. Nejpozději na tréninku potřebuji vědět, kdo chce jet a kdo z rodičů může vzít auto a dělat druhého (případně třetího - dle počtu zájemců) řidiče. Je to poslední šance na postup do finále KP v Milovech. V této chvíli mají jistý postup hráči vypsaní zde. Všechny dívky a dále mládež 2006 - 2003 mají start na finále neomezený, stačí být registrován v ŠSČR. 

Boskovický soudek - 15.5.2022 - Boskovice - turnaj čtyřčlenných družstev bez omezení, v případě zájmu kontaktujte prosím Slávka, kdyby chtěly hrát děti, informujte prosím mě nejpozději na tréninku 11.5. Propozice jsou zde

MČR DSŽ - 28.-29.5.2022 - Chrudim - šestičlenná družstva pro děti 2007 a ml. i pro dospělé - doprovodný open. Propozice jsou zde. Této tradiční akce jsme se vždy účastnili v hojném počtu a vždy s přespání - kdysi na Seči, pak v DDM. Letos v případě zájmu připadají v úvahu dvě varianty. Můžu zajistit přespání v DDM (třeba už od pátku večera) a do Chrudimi na zápasy pojedeme z DDM a pak se tam vrátíme. Víkend si užijeme jako za starých časů a proložíme to hrami a zábavou po večerech. Nebo bez přespání využít jen šachovou část a v sobotu a neděli zajet na zápasy. Samozřejmě i kdybychom spali v DDM, není to povinné a účast může být jen na denní, šachové části. 

Nejpozději do 11.5. potřebuji vědět, kdo bude chtít hrát a jestli je zájem o přespání v DDM (od pátku, případně od soboty). Cena za přespání v DDM je 60 Kč/osoba/noc a jídlo bychom pořešili společně - ve spolupráci s rodiči. 

Finále KP - 3.-5.6.2022 - Milovy - pro oprávněné hráče - tj. vypsaní zde + ti, kteří postoupí z 5. kvalifikace 14.5. + všechny dívky a mládež 2006 - 2003 bez omezení. Propozice jsou tady. Loni jsme spali v Milovech a bylo to fajn. Letos z úsporných důvodů navrhuji stejnou možnost jako u MČR DSŽ v Chrudimi. Můžu zajistit přespání v DDM a na zápasy můžeme pomocí ochotných rodičů/řidičů zajet. Víkend si můžeme opět užít se vším všudy - s večerní společnou zábavou a hrami. Nebo budeme řešit jen šachovou část a i v tom případě prosím ochotné rodiče o spolupráci s dopravou. Samozřejmě i v tomto případě není společné nocování v DDM povinné a je možné se zúčastnit jen šachové části.

Nejpozději do 15.5. potřebuji vědět, kdo bude chtít hrát a jesti je zájem o přespání v DDM (od pátku). Cena za přespání v DDM je 60 Kč/osoba/noc a jídlo bychom pořešili společně - ve spolupráci s rodiči.

Chess Prostějov Open + Londin vs. Prostějov - 11.6.2022 - Prostějov - exhibiční utkání Londin x Prostějov a následně otěvřený rapid pro všechny, bez omezení - viz propozice

Nešachová rozlučka se sezónou - 22.6.2022 - pokusíme se obnovit po ošklivých časech covidu naši tradiční nešachovou rozlučku - je určená především pro všechny děti z kroužku, jejich rodiče a také pro členy a příznivce oddílu. Pokud budete mít zájem, sejdeme se v 16.00 hod v DDM, budeme mít nešachové hravé soutěžní odpoledne na zahradě DDM nebo v DDM (dle počasí), opečeme si buřty a pak můžeme pokračovat ve stolních hrách, jak dlouho budeme chtít. Opět by to bylo tak, že každý donese něco k jídlu a pití a podělíme se o to :-)

Nejpozději do 1.6. bych ráda věděla, jestli děti a rodiče mají o tento "mejdan" zájem - podle toho budeme pokračovat v přípravách. 

Turnaj na rozloučení se sezónou spojený s členskou schůzí - 25.6.2022 - DDM Hlinsko - tradiční akce pro všechny členy i příznivce oddílu - předpokládám účast všech dětí z kroužku i členů oddílu. Zahájení cca v 9.30 - prezence do 9.00 hod. Každý donese něco k jídlu/pití a společně to spořádáme. V poledne vložíme členskou schůzi, po skončení turnaje volná zábava - holanďany, stolní hry a pod. Noc je dlouhá :-)

Prosím o informaci o účasti - děti nahlásit mě, dospělí Přemkovi, nejpozději do 15.6.2022

Šachové soustředění - 17.-27.7.2022 - je nás už docela dost, ale pokud se chce ještě někdo přihlásit, tak nejpozději do 25.5. je to možné.