Zdroj: http://sachy.hlinsko.cz/./aktuality/2.kvalifikace-kp-v-pardubicich-sobota-13.11.2021-informace  •  Vydáno: 11.11.2021 22:32  •  Autor: Jana Indrová

2. kvalifikace KP v Pardubicích, sobota 13.11.2021 - informace

Odjezd v 7.30 hod. od Lidlu. S sebou oddílové tričko, jídlo, pití, náhubek, doklad ke covidu u všech zúčastněných starších 12 let včetně doprovodu, 30 Kč příspěvek na cestu. 

Auta - tentokrát jich máme až dost, zájem jet mají p. Adámková, p. Adámková, p. Tichý, p. Zahradník. Pokud by si to někdo rozmyslel, tak je připraven vzít auto a jet s dětmi i Tonda, ale musíme to vědět zítra dopoledne kvůli zajištění testu. Dětí je přihlášených 12, takže stačí celkem 3 auta po 4 dětech + řidič. 

Přihlášeni jsou : Alex A., Jonáš B., Kuba Ž., Vojta M., Ema T., Pavel T., Karolína T., Viktor Z., Tomáš D., Vítek A., Samuel K. a Martin P.

Propozice na akci jsou tady.

Info - požadavky ke covidu :

Sděluji Vám v souvislosti s pandemií koronaviru platná epidemiologická opatření pro tento turnaj:

 

  1. Děti do 12 let věku včetně se nemusí před zahájením turnaje prokazovat žádným potvrzením o prodělání nemoci, dokončeném očkování, negativním PCR testem nebo negativním AG testem.
  2. Mládež od 13 let do 18 let se musí prokázat potvrzením o prodělání nemoci nebo o dokončeném očkování nebo negativním AG či PCR testem. Pro oba testy při sportovních utkáních platí, že nesmí být starší 7 dnů. Testy musí být provedeny akreditovaným zařízením a pro mládež do 18 let jsou bezplatné.
  3. Stejné nařízení uvedené v bodu 2.) platí pro dospělé (rodiče, doprovod) s tím, že v případě testování je tento zpoplatněn.
  4. Při hře hrající děti nemusí používat roušku (do 12 let) nebo respirátor (13 let a starší). Po ukončení hry si všichni roušku nebo respirátor v sále nasadí nebo si odejdou mimo hrací sál. Rodiče se v rámci možností budou pohybovat mimo hrací sál, rozhodčí a organizátoři nemusí mít nasazený respirátor.
  5. Vedoucí výprav ze šachových oddílů (případně rodiče u neregistrovaných dětí) před zahájením turnaje předají řediteli turnaje (Lubomír Šilar) seznam všech svých účastníků starších 12 let, který bude obsahovat jméno a příjmení všech hráčů a dospělého doprovodu včetně rodičů s uvedením ročníku narození a značku, která bude značit prodělání nemoci (N), dokončené očkování (O), negativní PCR nebo AG test (T).
  6. Vedoucí jednotlivých oddílových výprav, případně rodiče, ručí za správnost údajů uvedených ve zpracovaném seznamu dle bodu 5.)

 

Upozornění: samotesty provedené před zahájením turnaje nejsou povoleny!

 

 

Zpracoval:

 

 Lubomír Šilar, předseda KM PDŠS

10.11.2021