Zdroj: http://sachy.hlinsko.cz/./aktuality/mcr-mladeze-kouty-nad-desnou-7.14.3.2020  •  Vydáno: 9.3.2020 9:20  •  Autor: Jana Indrová

MČR mládeže Kouty nad Desnou - 7.-14.3.2020 - aktualizace

Podrobné výsledky z akce jsou tady. Prozatím se v naší skupině body moc nesbírají, ale děti se velmi snaží, hrají pomalu a přemýšlejí, takže jsem s jejich hrou spokojená. Dnes nás čeká dvojkolo, bude to velmi náročné, tak držte pěsti. 

Některé partie se dají sledovat online.

Dnes (v pondělí) už bylo vidět, že se děti rozehrály a rozkoukaly, stále hrají ve slušném, přemýšlivém tempu a velmi se snaží. Už se spolu potkaly dvě dvojice našich (Jonáš x Viktor a Vojta x Pepík) a musím je pochválit, že bojovali ze všech sil a hráli naplno :-)

A tady budou přibývat komentáře k akci přímo od dětí :

Psáno v neděli :

Včera okolo půl dvanácté jsme dorazili na hotel Dlouhé Stráně. Po příchodu na pokoje jsme se ubytovali a pak jsme šli na oběd. Ve dvě hodiny začínala první partie, kterou až na Miška a Jasmínku  (která hrála nejdéle z nás) všichni prohráli. Po partii byla chvilka volna, poté jsme šli na večeři. Když se všichni najedli, šli jsme na pokoj a hráli společenské hry (Dixit, Krycí jména, Krycí jména obrázky, Logika, Bang a šachy :-)).

Dalšího dne ráno jsme se šli všichni nasnídat. Po snídani následovalo další kolo. Druhé kolo vyhráli Miško, Martin Londin a Martin Pešek.

Pak šel někdo na procházku a někdo na hřiště, na hřišti hrál někdo fotbal a někdo si tam běhal .
Potom kdo chtěl šel do welnes zaplavat si . Hned z welnes jsme šli na večeři což bylo rizoto .
Pak šel každý na pokoj kde hráli hry atd.

Zápis z pondělí :

Dalšího dne jsme šli na snídani kde si každý dal co chtěl a kolik chtěl.  Pak každý šel na hodinu na pokoj kde jsme hráli bang. Pak bylo další kolo turnaje kde vyhrál Kuba Shmidt prohráli Vojtěch Machovec , Josef Picek , Jakub Žák , Pavel Tichý, Michal Londin, Karolína Tichá, Jasmína Londinová taky vyhrál Martin Pešek taky vyhrál Jonáš Bouška

Dneska se hrálo 4 kolo. Po 3 kole sme šli na oběd.Měli sme kolínka s masem a omáčkou.Po obědě sme  šli hrád 4 kolo.

Úterý :

Dnes ke snídani byl rohík s maslem vajíčkem a kdo chtěl, tak si mohl dát koblihu. Po snídani  bylo 5 kolo a Jakub hrál s Jakubem, Pavel s Jonášem prohráli a Viktor vyhrál a Martin s Martinem taky hrají spolu. Po obědě jsme se připravovali na návštěvu papírny. Kdo nešel do papírny, tak šel na procházku. Hned jak jsme se dopravili na hotel tak jsme si zrychtovali věci na welnes. S věcmi na welnes (v batohu nebo v ruce) jsme se vydali na besedu s panem Babulou a panem Movsesjanem. Z besedy jsme šli rovnou na welnes. Už před odjezdem do papírny byly skoro všude na dveřích nalepeny papíry s upozorněním od státu, že se ruší veškeré akce kde by se mělo účastnit více než 100 lidí. Později jsme se dozvěděli, že se možná pojede domů, nakonec však krajská hygiena povolila turnaj dokončit. Když jsme se dozvěděli, že se domů nejede, tak jsme si oddechli.

Simultánku jsme hráli s Lukášem Vlasákem, všichni jsme pro ti němu prohráli.

Další den jsme hráli kolo openu vyhráli Vojta, Martin L., Kuba S.

Remizoval Miško a Jonáš,.

Prohráli Pepa, Pavel, Kuba Ž. a v MČR dívek prohrála všechna naše děvčata.

Pak jsme hráli blicák, a kdo nechtěl, tak šel na procházku.

Pak jsme měli přenášku s panem Havlíkem na téma ani soupeř nechce prohrát.