Zdroj: http://sachy.hlinsko.cz/./aktuality/nejblizsi-akce-pro-mladez-i-dospele-brezen-2020  •  Vydáno: 2.3.2020 13:11  •  Autor: Jana Indrová

Nejbližší akce pro mládež i dospělé - březen 2020 - aktualizace ke Koutům !

včetně podrobných informací k odjezdu na MČR v koutech ...

První, a to celotýdenní akcí je MČR do 16 let v Koutech nad Desnou. Auto beru já a Bouškovi, odjezd bude v sobotu 7.3.2020 v 9.00 hod od Lidlu. Se mnou jedou : Kája, Pavel, Hedvika, Jonáš B., Vojta M., Pepa, Kuba Ž., Kuba S., Martin, Viktor. Dále po vlastní ose se dopraví Jasmínka, Miško a Martin Londinovi. V sobotu už máme na místě oběd a jídlo na hotelu 3 x denně, takže není potřeba s sebou vozit řízky a pod. 

S sebou : oblečení a boty do tepla i chladu - uvidíme, čím nás počasí překvapí; přezůvky, něco na spaní, oddílové tričko, oblíbený polštářek, zápisník (budou přednášky !), něco na psaní, potřebné léky, kartičku pojišťovny, plavky, osušku, hygienické potřeby, zásoby pití (ať děti nemusí kupovat za velké peníze v restauraci). S sebou nebrat - nic drahého, mobil (rodiče mohou volat na můj tel. dle potřeby), notebook a pod., šperky a zbytečně moc peněz. Kapesné si vezměte v rozumné výši - je možno navštívit papírnu ve Velkých Losinách, elektrárnu Dlouhé Stráně, a především wellnes přímo v hotelu (50 Kč/hodina pro dítě do 14 let). Společenské hry vezmu já.

Informace ohledně koronaviru v souvislosti s MČR jsou zde

 

Další možnou akcí (pro ty, kdo nejedou se mnou) je v sobotu 7.3.2020 Východočeský pohár v Poličce - 1. turnaj (pro děti narozené 2004 a mladší; na 5 kol, tempem 2 x 20 minut + 5 s/tah). V případě zájmu se mi ozvěte a přepošlu propozice. Samozřejmě by musel jet s dětmi někdo z rodičů - já jsem na MČR. 

 

Další sobotu 14.3.2020 začíná Chvaletická šachová olympiáda turnajem v Třemošici (opět pro narozené 2004 a mladší). 

 

Další sobotu 21.3.2020 nás čekají poslední dvě kola KPDŽ - více info včas na tréninku, předpokládám, že bude hráít základní sestava !

 

No a o víkendu 27.-29.3.2020 se u nás v DDM Hlinsku koná už 26. kolo přátelského šachového turnaje F2F - více info o tomto turnaji pro všechny příznivce šachu bez omezení věku a výkonnosti je na našem FB

 

A pro děti, které nebudou hrát F2F, je tady v sobotu 28.3.2020 možnost hrát Východočeský pohár v Lanškrouně - 2. turnaj