Vyhledávání

Uživatel

Sociální sítě

Spolupráce a podpora

Kategorie: Aktuality, Pozvánky a propozice

Oddílový přebor 2013/2014

Vážení šachoví přátelé,
přebor oddílu se v sezoně 2013/2014 bude hrát v na sebe navazujících postupových skupinách A,B

Zájemci o B - přebor se  budou hlásit buď osobně u M. Londina nebo na e-mailu
:
milojo@seznam.cz, případně na č.tel. 728 497 258 do termínu 31.10.2013.
Předběžný začátek turnaje bude ve středu 6. listopadu, předpokládané ukončení je v prosinci.
V turnaji budou hrát šachisté střední výkonnosti (s ELO do 1300 ) - systémem každý s každým, tempo 2x40 min se zápisem, právo účasti: Osička, Peňáz, Pešek R., Pešek P., Novotný O., Ročňák Z., Ročňák M., Vašek P., Zelenka P, Zelenka A. a Šulc J.

První  4  z této B-skupiny si vybojují postup do A-skupiny přeboru oddílu. Předpokládané ukončení turnaje je v prosinci.

V průběhu ledna počítáme se zahájením A-skupiny přeboru oddílu, ve které by měli startovat všichni zájemci s ELO vyšším než 1300. Právo účasti mají Roušar, Dvořák, Zámečník, Londin, Šťulík, Vojanec, Holfeuer A.jun., Štorek, Balek, Hanus L., Malý, Londinová, Říha, Indra, Vašková. Právo účasti mají samozřejmě i další členové A-družstva Adámek, Hanus M. a Janda, kteří jsou v hrací den mimo Hlinsko a tudíž by byl pro ně problém se zúčastnit. A v neposlední řadě je tu skupina "neaktivních ",ale silných šachistů, kteří mají také právo se zúčastnit A-skupiny. Jde o Baudyše, Holfeuera Ant.sen., Holfeuera O., Kadlece, Štěpánka, Šebka a Tichou. Ozvěte se, prosím, zda se tentokrát zúčastníte, a vůbec jestli se ještě zamýšlíte v budoucnosti k šachu vrátit. Bylo by škoda, kdybyste při vaši šach. výkonnosti chtěli ukončit šachovou karieru. Přihlášku do A-skupiny směrujte na předsedu oddílu S. Dvořáka do 31.12.2013. Předpokládané tempo turnaje je 2 x 1hod.30 min na partii.


Vydáno: 25.10.2013 12:46 | 
Přečteno: 3024x | 

Komentáře rss

Přidat komentář >

, Přebor B odpovědět
avatar
Další přihlášení do B přeboru jsou P.Vašek a P.Pešek.
, Přebor B odpovědět
avatar
Zatím se přihlásili do B-přeboru oddílu L.Peňáz,Z.Ročňák,M.Ročňák,O.Novotný.Čekám ,že se přihlásí další s právem účasti.Nezapomeňte,že rozlosování a 1.kolo se uskuteční už 6.11.2013!!!!